>
  
  
  
Εκτύπωση

Το ΤΑ.Π.Ι.Τ. εντάχθηκε στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. την 01/01/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 75 και 90 του νόμου 4387/2016
(ΦΕΚ 85/τ.Α'/12-05-2016).

Παρακαλούμε μεταβείτε στην ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.eteaep.gov.gr για την ενημέρωσή σας.

Απο 01/01/2017 η εξυπηρέτηση των πολιτών των τέως Ταμείων-Τομέων-Κλάδων και Λογαριασμών Πρόνοιας που εντάσσονται στο ΕΤΕΑΕΠ θα γίνεται προσωρινά από τις υπάρχουσες υπηρεσίες (δηλαδή, οι ασφαλισμένοι του τέως ΤΠΔΥ θα πρέπει να απευθύνονται στο τέως ΤΠΔΥ, του ΤΑΠΙΤ στο ΤΑΠΙΤ, του ΕΤΑΑ στο ΕΤΑΑ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΤΑΥΤΕΚΩ στο ΤΑΥΤΕΚΩ) κατά τις ώρες υποδοχής που είχαν θεσπιστεί από αυτές και στις αντίστοιχες διευθύνσεις.

Νέα φόρμα επικοινωνίας  www.eteaep.gov.gr/web/form

 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

Τομέας Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου

Διάρθρωση Περιφερειακών Γραφείων

Τα Περιφερειακά Γραφεία του Τομέα ΤΑ.Π.Ε.Μ.  είναι τα παρακάτω:

  1. Γραφείο Αττικής και Αιγαίου με έδρα τον Πειραιά και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Αττικής, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Δωδεκανήσου  και Κυκλάδων.
  2. Γραφείο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Καβάλα και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης.
  3. Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα την Θεσ/νίκη και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Ημαθίας, Θεσ/νίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.
  4. Γραφείο Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλωρίνης.
  5. Γραφείο Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με έδρα τα Ιωάννινα και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Άρτας, Θεσπρωτίας , Ιωαννίνων, Πρεβέζης, Ζακύνθου, Κερκύρας , Κεφαλληνίας και Λευκάδας
  6. Γραφείο Θεσσαλίας με έδρα την Λάρισα και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Καρδίτσας, Λαρίσης, Μαγνησίας και Τρικάλων.
  7. Γραφείο Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου με έδρα την Πάτρα και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
  8. Γραφείο Στερεάς Ελλάδος με έδρα την Λιβαδειά και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδος και Φωκίδος.
  9. Γραφείο Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο και με τοπικά όρια τα αντίστοιχα των Νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανίων .